O Nama
25 avg 2016

ALONSO rent a car

Osnovna delatnost agencije ALONSO rent a car, koja postoji i uspešno radi od 2007. godine, je iznajmljivanje automobila za Vaše privatne ili poslovne potrebe, kao i za turistička putovanja. Takođe, u ponudi su usluge mini-bus prevoza putnika, kao i kombi prevoza tereta u zemlji i inostranstvu.

Naš vozni park čine automobili renomiranih proizvođača iz ekonomske i srednje klase, ali i luksuzna klasa vozila koja će svako Vaše putovanje učiniti sigurnim i udobnim. Sva vozila iz ponude su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom, a posebnu pažnju poklanjamo održavanju urednosti i čistoće vozila.

Korisnici prilikom iznajmljivanja vozila moraju posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit od 100 eur, a za duži zakup vozila se iznajmljuju bez depozita. Za stalne klijente i dugoročne najmove odobravamo poseban popust.

Preuzimanje i vraćanje vozila moguće je na Aerodormu „Nikola Tesla“ Beograd ili na dogovorenoj adresi na teritoriji Srbije, a po dogovoru i van granica zemlje. U cenu najma uvek je uključeno kasko osiguranje bez učešća, zeleni karton i AMSS pomoć na putu 00-24h. Dostava vozila na željenu adresu u Beogradu ili aerodrom se ne naplaćuje, dok se dostava vozila van grada vrši uz doplatu.

U našoj agenciji možete besplatno preuzeti sedište za dete, GPS navigaciju, zimske gume, lance za sneg i drugu opremu koja Vam je potrebna. Takođe, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo kompletnu bebi opremu (krevetac, kolica, nosiljku, hranilicu…).

Svim pravnim licima i preduzetnicima, ALONSO rent a car nudi posebne pogodnosti za dugoročni najam, kao i mogućnost „operativnog lizinga“ koji se smatra daleko najpopularnijim oblikom posedovanja vozila u poslovnom svetu. Ova usluga nudi vozilo na određeni vremenski period, sa preciziranom kilometražom, uz nepromenjenu mesečnu ratu. Nakon isteka ugovora vozilo može da se vrati ili da se zameni za novo, modernije vozilo.

Ukoliko Vam je potreban luksuzan automobil za venčanje ili neku drugu svečanost, ALONSO rent a car nudi mogućnost iznajmljivanja ekskluzivnog vozila, isključivo sa vozačem. Pored automobila, vršimo i najam kombi vozila 6+1, 8+1 s ili bez vozača. Takođe, nudimo i usluge prevoza putnika, po najpovoljnijim cenama: aerodromski transferi, mini-bus prevoz putnika i kombi prevoz tereta.

Naše cene su bez dodatnih i skrivenih troškova!